Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Συναυλία Χρήστου Θηβαίου - Νυκτών Εγχόρδων Δήμου Πάτρας


Στην Πάτρα θα βρίσκεται την Παρασκευή 15/10/2010 ο Χρήστος Θηβαίος αφού εισέρχονται στην τελική ευθεία οι πρόβες της επετειακής συναυλίας με την Ορχήστρα Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου της Πάτρας για τα 60 χρόνια του ΕΡΑ Πάτρας. Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει από τα καταστήματα «Musical –Φωκάς» και «Discover Παπασωτηρίου».

Τα έσοδα της συναυλίας θα διατεθούν για την ενίσχυση των δράσεων της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και την προώθηση των στόχων της τοπικής Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «Πυλώνες Αλλυλεγγύης» την τιμητική προεδρία της οποίας έχει ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Οκτωβρίου στο Συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας με τη συμμετοχή της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων του Δήμου της Πάτρας υπό τη διεύθυνση του Θανάση Τσιπινάκη και του Χρήστου Θηβαίου ,οι οποίοι θα παρουσιάσουν μια ανθολογία από τις σημαντικότερες δημιουργίες του ελληνικού τραγουδιού.

Η συναυλία αυτή αποτελεί συνέχεια μιας σειράς αντίστοιχων εκδηλώσεων που έχει διοργανώσει η ΕΡΑ Πάτρας στο πλαίσιο των δράσεων εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και οι οποίες έχουν γίνει θερμά δεκτές από την τοπική κοινωνία.
Η συναυλία διοργανώνεται με τη στήριξη της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και της ΔΕΠΑΠ.

1 σχόλια:

Νίκος είπε...

Ευχαριστώ για την πληροφορία. Πολύ καλή η συναυλία!

Δημοσίευση σχολίου