Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα: "Ορεινή φύση της Ελλάδας"

Έκθεση φωτογραφίας με θέμα « Ορεινή φύση της Ελλάδας» συνδιοργανώνουν οι εθελοντικές Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις «Οικολογική Κίνηση Πάτρας» και «ΚΟΙΝΟ_ΤΟΠΙΑ» Εταιρεία Κοινωνικής Δράσης και Πολιτισμού το Σάββατο 30 Απριλίου 2011 (παραμονή της πρωτομαγιάς) στην πλατεία Υψηλών Αλωνίων. 
Οι δύο οργανώσεις καλούν τους ερασιτέχνες φωτογράφους (εραστές της τέχνης της φωτογραφίας), να πάρουν μέρος στην έκθεση με τα φωτογραφικά τους έργα τα οποία πρέπει να παραδοθούν μέχρι την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011 στα γραφεία της ΟΙΚΙΠΑ Βύρωνος 20Α ή στα γραφεία της Κοινο_Τοπίας Μαιζώνος 139 και Παντανάσσης 4ος όροφος σε ψηφιακή μορφή.
Στο διαγωνισμό μπορεί να πάρει μέρος κάθε ερασιτέχνης φωτογράφος με 30 φωτογραφίες (μέγιστος αριθμός) απ’ τις οποίες θα εκτεθούν οι καλύτερες οι οποίες θα επιλεγούν από ειδική επιτροπή.
Με βάση το θέμα της έκθεσης «Ορεινή φύση της Ελλάδας», οι φωτογραφίες μπορούν να περιλαμβάνουν εικόνες από προστατευόμενες περιοχές και εθνικούς δρυμούς (πανοραμικά πλάνα) μέχρι και είδη της χλωρίδας και της πανίδας του δάσους της αλπικής ζώνης και των κορυφογραμμών, αλλά και από διαφορετικές κλιματολογικές απεικονίσεις μέχρι στοιχεία ανθρώπινης δραστηριότητας ενταγμένα στο ορεινό φυσικό περιβάλλον.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα 2610.321010 7-9μμ Τρίτη-Παρασκευή στην ΟΙΚΙΠΑ και 2615.002009 1-2μμ καθημερινά και 6-9μμ Τρίτη, Πέμπτη, Παρασκευή στην Κοινο_Τοπία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου