Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

"Ένα καράβι για τη Γάζα"

Από την νύχτα της Κυριακής προς Δευτέρα 31 Μαΐου 2010, όταν οι ισραηλινές ειδικές ναυτικές δυνάμεις επιτέθηκαν σε διεθνή ύδατα ( 80 μίλια από τις ακτές του Ισραήλ) στον πολυεθνικό στολίσκο «Freedom Flotilla», σκοτώνοντας 9 συνανθρώπους μας, τραυματίζοντας βαριά δεκάδες άλλους, οδηγώντας στην συνέχεια το σύνολο των συλληφθέντων σε ισραηλινές φυλακές, πέρασε σχεδόν ένας χρόνος.
Η Ελληνική Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα», γενεσιουργός συνιστώσα του κινήματος για το σπάσιμο της 43χρονης πολιορκίας της Γάζας, συμμετέχει και πάλι με τρόπο καθοριστικό στην νέα διεθνή πρωτοβουλία «Freedom Flotilla - Stay Human» στο πλαίσιο μιας νέας, ευρύτερης, ριζικά αναβαθμισμένης, διεθνούς αποστολής αλληλεγγύης προς τον Παλαιστινιακό Λαό της Γάζας.
Για την διάδοση και την υποστήριξη του εγχειρήματος διοργανώνονται καλλιτεχνικές εκδηλώσεις σε πολλές πόλεις της Ελλάδας.
Στην Πάτρα θα οργανωθεί συναυλία υποστήριξης στη νέα αυτή πρωτοβουλία τη Δευτέρα 6 Ιουνίου στις 9.00 μ.μ., στο αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου. Θα συμμετέχουν τα ακόλουθα μουσικά σχήματα της πόλης, τα οποία κινούνται στο χώρο της τζαζ, ηλεκτρονικής και παραδοσιακής μουσικής αντιστοίχως:
1. Σπήλιος Καστάνης, Σωτήρης Ντούβας, Γιάννης Πουπούλης.
2. Γιάννης Μουρτζόπουλος & SPYWEIRDOS.
3. Μουσικό συγκρότημα «Κάπως Έτσι».
Σας καλούμε όλους στη συναυλία ενίσχυσης/υποστήριξης και παρακαλούμε να διαδώστε με όποιο τρόπο κρίνετε καταλληλότερο τη συγκεκριμένη κίνηση αλληλεγγύης.
Πρωτοβουλία «Ένα Καράβι για τη Γάζα»
Γραφεία: Νοταρά 6, Εξάρχεια - Αθήνα
Τηλέφωνο επικοινωνίας για την Πρωτοβουλία στην Πάτρα: κιν. 6977 510730)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου