Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

Προφυλακτικά... υψηλών επιδόσεων !


Πέντε χιλιάδες προφυλακτικά θα διατεθούν σε δημοπρασία

Ένας Κινέζος συλλέκτης αναμνηστικών των Ολυμπιακών Αγώνων θα θέσει σε δημοπρασία στις 29 Νοεμβρίου συνολικά 5.000 προφυλακτικά που περίσσεψαν από αυτά που είχαν προσφερθεί στους συμμετέχοντες στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008, ανακοίνωσε σήμερα η εφημερίδα Daily China.

Το σύνολο των 5.000 προφυλακτικών αναμένεται να αγοραστεί από έναν και μόνο συλλέκτη, ενώ η δημοπρασία θα ξεκινήσει από τα 5.000 γιουάν (493 ευρώ), ή αλλιώς ένα γιουάν το προφυλακτικό.

Και ας ρωτήσω ο αφελής : Με ποια λογική ο φορολογούμενος πολίτης κάθε χώρας θα πρέπει να επιβαρύνεται πληρώνοντας έως ... και τα προφυλακτικά που θα χρησιμοποιήσουν οι αθλητές στους Ολυμπιακούς αγώνες ;

Αυτά τα προφυλακτικά -που φέρουν πάνω τους το σύνθημα των Ολυμπιακών Αγώνων "πιο γρήγορα, πιο ψηλά, πιο δυνατά"- ήταν μέρος των 100.000 προφυλακτικών που μοιράστηκαν στους αθλητές που διέμεναν στο Ολυμπιακό Χωριό.

Και καλά "το πιο ψηλά και πιο δυνατά" ως σύνθημα προφυλακτικών το καταλαβαίνω απόλυτα . Αλλά εκείνο το "πιο γρήγορα" τι το ήθελαν ; Λέτε γι' αυτό να τους περίσσεψαν αχρησιμοποίητα τόσα κομμάτια ;

Αρχαίο πνεύμα αθάνατο...


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου