Σάββατο 16 Απριλίου 2011

Katrin The Thrill.. τραγουδώντας για τη γη

Οι “Katrin The Thrill”, μία κατεξοχήν ανερχόμενη γυναικεία ροκ μπάντα, με ιδιαίτερες ευαισθησίες για το περιβάλλον, την γη και την αγάπη, κυκλοφόρησαν το πρώτο τους CD-EP τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για την αναδάσωση των περιοχών που πλήγηκαν από πυρκαγιές.
H Katrin είναι ένα αναγνωρίσιμο πρόσωπο στο κοινό της εγχώριας alternative/indie rock σκηνής. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις της κερδίζοντας ένα πολύ πιστό ακροατήριο καθώς, με βασικά συστατικά την εξαιρετική ερμηνεία και τη δυναμική σκηνική παρουσία, έχει συμμετάσχει σε πολλές συναυλίες και φεστιβάλ (Coca Cola Soundwave, Festival Against Racism, European Music Day, θέατρο Βράχων, Terra Vibe, Gagarin 205, Bios, Iανός κ.ά.) με σημαντικότερες στιγμές τα support στους Manic Street Preachers, τον Greg Dulli και τους Electrelane.
Το τραγούδι ‘Earth is calling us’, που δίνει τον τίτλο σε αυτήν τη δισκογραφική δουλειά, είναι το αποτέλεσμα της προσπάθειας που έκανε η Katrin τους τελευταίους 18 μήνες με σκοπό να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα καταστροφής του περιβάλλοντος. Έτσι θα διαθέσει μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις και συγκεκριμένα όλα τα έσοδα που προκύπτουν από τα πνευματικά της δικαιώματα στην αναδάσωση κατεστραμμένων από πυρκαγιές περιοχών της Ελλάδας.
δείτε τους εδω katrinthethrill.com
καθως και εδω τη συνεντευξη της Katrin The Thrill, κατά κόσμον Κατερίνα Πανοπούλου

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου