Σάββατο 2 Μαΐου 2009

Αλυσίδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Αγαπητά μέλη και φίλοι της ΠΕΕΚΠΕ

Η Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε θα συμμετέχει στην Αλυσίδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης (Πορεία από το Πανεπιστήμιο Πατρών προς την Πλατεία Γεωργία) την Τρίτη 5 Μαΐου 2009 το απόγευμα, που διοργανώνει το Εθελοντικό Δίκτυο Συμβουλευτικής Επικοινωνίας Φοιτητών – Μελών ΔΕΠ του Πανεπιστημίου Πατρών «Διαπασών».

Η ακαδημαϊκή κοινότητα με απόφαση της Συγκλήτου προωθεί την ανάδειξη της σημασίας της συλλογικότητας και διοργανώνει την πορεία από το Πανεπιστήμιο στην καρδιά της πόλης για να μεταφέρουμε όλοι μαζί μηνύματα ΙΣΟΤΗΤΑΣ, ΙΣΟΤΙΜΙΑΣ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ και ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ.

Σας καλούμε να συμμετέχουμε όλοι μαζί, για να δια-δηλώσουμε, να συν-δηλώσουμε, να διαμαρτυρηθούμε για τα περιβαλλοντικά προβλήματα της πόλης μας, που κάθε μέρα βιώνουμε.

Η Πανελλήνια Ένωση Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση θα συμμετέχει με σύνθημα :


«Περιβάλλον: ας μη βγάζουμε άλλο τις ουρές μας απ’ έξω»


και θα ενσωματωθούμε στην πορεία στον κόμβο της Αγίας Σοφίας στις 19:30 την Τρίτη 5 Μαΐου 2009 (έξω από την εκκλησία της Αγ.Σοφίας) για να συνεχίσουμε τη διαδρομή έως την Πλατεία Γεωργίου.

Όσοι επιθυμείτε να συμμετέχετε (μέλη ή φίλοι της ΠΕΕΚΠΕ) παρακαλούμε να μας το δηλώσετε στο τηλ 2610-270654 (Παπαϊωάννου Ιωάννα).

Σας περιμένουμε όλους.


Με τιμή

Η διοικούσα επιτροπή της Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε.-παρ. Δυτ. Ελλάδας




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου